Mine værktøjer

Hvem er vi

Jeg hedder Helle Holm Madsen, er født i 1960, og har samtidig ”Kennel Jollygold” med opdræt af Golden & Labrador Retrievere.

Min første Golden Retriever anskaffede jeg i 1980. Derefter gik der ikke lang tid før hund nr. to indtog en plads i vores hjem.

Efter det første kuld hvalpe var født i 1982, begyndte jeg at passe hunde for andre, men det var dog mest vores egen opdræt i starten. I 1987 købte vi min mands fødehjem nær Vallumsø ved Ryomgaard, og her etablerede vi en lille hundepension i hestestalden.

Der gik dog ikke ret lang tid før pladsen var den for trang, hvorfor vi i år 2000 besluttede at vælte den gamle gård og bygge en ny. Og i den situation blev det selvfølgelig besluttet, at der også skulle bygges en ny hundepension med direkte afgang fra privaten. Et liv med hunde blev så til et fuldtidsjob for mig.

I det daglige nyder vores ”pensionærer” og jeg godt af den erfaring jeg har som instruktør i Dansk Retriever Klub, og da vi i dag selv har 2 Golden og 4 Labrador Retriever, er jeg beskæftiget med hunde fra tidlig morgen til sendt aften.

I det daglige er det mig selv der står for pasningen af pensionens hunde, men i højsæson er der ansat medhjælpere. Dog elsker vores to hjemmeboende drenge at hjælpe med at give vores ”pensionærer” de daglige gåture i og omkring naturen ved Vallumsø.

I oktober 2003 gennemgik jeg DKK opdrætteruddannelse og i  oktober 2004 overbygningen dertil.

Nu er der kommet en ny lov om Erhversmæssigt Opdræt- Hundepensioner & Hundekenneler

og den 27 November 2010 har jeg gennemgået DKK kursus for:

Den Lovpligtige Hunderholderuddannelse.

Se Den Lovpligtige Hunderholderuddannelse

Hundepensionen er underlangt kontrol besøg fra autorieseret dyrlæge 4 x årligt og godkendt af Fødevarestyrelsen til 16 hunde.

Se Hundepensions avisartikel fra 15. juli 2007

Se Kennel Jollygold avisartikel fra 15. Juli 2007

 

 

Handlinger tilknyttet webside